Román tüzifa eladó


Irodánk nem csupán eladó erdőkkel foglalkozik, hanem eladó román tüzifa is megtalálható a kínálatunkban. Ha eladó tüzifát keres Romániából, Erdélyből, akkor forduljon hozzánk. Irodánk Székelyföldről közvetít kitűnő minőségü keményfát, melyek bükk és tölgy állományból származnak. Irodánk Gyergyószentmiklós, Székelyudharhely közeléből, azaz Hargita megyéből kínálja megvételre a jó minőségű román tüzifát, ahonnan kedvező áron hozzájuthatnak az érdeklődők nagy mennyiségben a téli tüzelőhöz.

Az utóbbi időben a globalizáció hatására rengeteg háztartásba betört a földgáz, és az alternatv fűtési megoldások, amelyek rendkívüli kényelmet biztosítanak az ingatlantulajdonosoknak, hiszen nem kell bajlódniuk a fafűtéses csempekályhákkal, a favágással, ám ennek a korszerű kényelemnek magas ára van, amit súlyos tízezrek formájában éreznek meg a magyarországi családok, háztartások.

Éppen emiatt számtalan olyan magyar háztartás van újabban, amelyik lekapcsolja a gázfűtést, és visszaáll a régimódi, ám sokkal gazdaságosadd fatüzeléses megoldásra, hogy ezáltal jelentős összegeket spóroljanak meg. Ha kiszámoljuk, akkor jól láthatjuk, hogy szinte feleannyiba kerül a fával való fűtés, mint a gáz,, s az így megtakarított összegeket más, hasznosabb dolgokra költhetik a családok.

Irodánk ügyel arra, hogy csakis megbízható, számlaképes helyről szerezze be az értékes fűtőanyagot. Ügyfeleink gondoskodhatnak maguk a szállításról, vagy kérésre ajánlunk szállítmányozó céget megrendelőinknek. Irodánk nagy tételben értékesít,akár heti több teherautónyi árut elő tudunk készíteni egy nagyobb megrendelés esetén.

Az árak évszaktól függően változnak, de támpontként kiindulhatnak az érdeklődők a 10.000 Ft/méter ártól abban az esetben, ha a szállítást maguk oldják meg. Természetesen a fafajtáktól is függ a megrendelt tüzifa ára, s így esetenként elérheti a méterenkénti 18.000 Ft-os árat is. Irodánk megpróbál a legkülönbözőbb igényekre reagálni azáltal, hogy kínálunk 10.000 Ft/méter áron is eladó tüzelőt. .

Erdő eladó Erdélyben, Románia


Elérhetőségünk

0049-15732896157

gmbh@mailbox.org

Romániai Erdők

Contact